Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Μετά από τους πολύμηνους αγώνες των πολιτών που αρνήθηκαν να πληρώσουν το άδικο και απεχθές χαράτσι που επιβλήθηκε στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας έρχεται να σφραγίσει μια σημαντική νίκη. Η ΔΕΗ πλέον δεν έχει το δικαίωμα να κόψει κανένα ρεύμα λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού, καθώς το μέτρο αυτό κρίθηκε παράνομο και αντισυνταγματικό. Πιο σημαντική όμως είναι η παρακαταθήκη που μας αφήνει ο αγώνας αυτός, η έμπρακτη απόδειξη πως όταν οργανωθούμε και αγωνιστούμε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε νίκες!


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ!
Η τροπολογία που κατατέθηκε στις 14 Φλεβάρη μεταφέρει το χαράτσι από τη ΔΕΗ στην εφορία, μετά το πέρας 4 μηνών. Με τον τρόπο αυτό κυβέρνηση και τρόικα επιχειρούν για μια ακόμα φορά να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν τον λαό , απειλώντας ακόμα και με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων. Τους απαντάμε: όπως δεν σας επιτρέψαμε να κόψετε κανένα ρεύμα, έτσι δεν θα σας επιτρέψουμε να κατασχέσετε κανένα σπίτι! Θα υπερασπιστούμε τα δίκια μας μέχρι το τέλος, μέχρι να καταργήσουν ολοκληρωτικά το άδικο αυτό μέτρο!
 
ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:
  • Συνεχίζουμε να πληρώνουμε στη ΔΕΗ ή στο ΑΤΜ κάποιας τράπεζας μόνο τον λογαριασμό του ρεύματος χωρίς το χαράτσι.
  • Συνεχίζουμε να μαζεύουμε τους λογαριασμούς του ρεύματος και να καταθέτουμε εξώδικα προς τη ΔΕΗ, για να εξασφαλίσουμε ότι τα χρήματα που δώσαμε δεν θα παρθούν παράνομα για το χαράτσι.
  • Οργανώνουμε την δράση μας ενάντια στο πέρασμα του χαρατσιού στην εφορία. Είναι παράνομο να κατασχέσουν περιουσιακά στοιχεία για όσο μικρές οφειλές! Δεν μας τρομοκρατούν οι εκβιασμοί τους!
 
 
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΠΟΤΣΑΡΗ- ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ
Έλα σε επαφή μαζί μας!
Blog: syneleysigeitonias.blogspot.com
E- Mail: syneleysigeitonias@gmail.com
Τηλέφωνα: 6937335507, 6973309623, 6977002280, 6945381232


ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ Ε’ ΚΑΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αλεξανδρείας 27, πίσω από την εκκλησία της Ανάληψης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου