Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πρακτικά της Συνέλευσης Γειτονιάς 6/2/2012

Πρακτικά και δράσεις της Συνέλευσης Γειτονιάς που πραγματοποιήθηκε στις 6/2 στο Ε' ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκη



* Συμμέτοχη της συνέλευσής μας μαζί με τις υπόλοιπες επιτροπές του νομού που συμμετέχουν στο γενικό συντονιστικό, σε πορεία που αποφασίστηκε για τις 23/02 που θα περνάει έξω από τα γραφεία των βουλευτών και θα καταλήγει σε αυτό του Βενιζέλου.

* Έχει σταλεί ένα κείμενο ενάντια στη δανειακή σύμβαση το οποίο αποφάσισε η συνέλευση Πυλαίας-Χορτιάτη και επίσης διαβάστηκε ένα ακόμη κείμενο παρόμοιο, από μέλος της συνέλευσης μας, το οποίο θα σταλεί στο mail group. Μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει οποιαδήποτε ένσταση, ή αλλαγή πάνω στο κείμενο και να την στείλει, και θα αποφασίσουμε (πιθανώς στην επόμενη συνέλευση) για το τελικό κείμενο.

* Να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να βοηθάμε οργανωμένα οποιονδήποτε συμπολίτη μας, στη γειτονιά, που αντιληφθούμε πως έχει μεγάλη ανάγκη (άστεγος κλπ).

* Να στέλνουμε mail πιέζοντας όσον άφορα την ορθότητα των πηγών και των ειδήσεων τρομοκρατικών δημοσιευμάτων MME, ώστε να μην τους αφήνουμε να τρομοκρατούν τον απλό πολίτη με ψευδείς, ίσως, ειδήσεις.

* Το mail group της συνέλευσής μας θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα όσον αφορά τις δράσεις της συνέλευσης, τις πρωτοβουλίες και δράσεις άλλων συνελεύσεων, ώστε να υπάρχει μια ενημέρωση και για την κίνηση των υπολοίπων συνελεύσεων. Και για να στέλνουμε κάποιο άρθρο που κάποιος διαβάζει και κρίνει πως ίσως μας ενδιαφέρει. Αλλά όχι για πολιτική συζήτηση, κριτική, και προπαγάνδιση εκδηλώσεων πολιτικών οργανώσεων, κομμάτων, σχηματισμών κλπ.

* Ανταλλαγή πολιτικών απόψεων μπορεί να γίνεται μέσω του κλειστού facebook group της συνέλευσής μας.

* Δράσεις- Ραντεβού:
            1. Παρασκευή 18:00 στο παρκάκι της Μπότσαρη για μοίρασμα φυλλαδίων.
            2. Σάββατο 10:30 στα Goody' s της Δελφών (στη Μαρτίου) για μοίρασμα κειμένων της συνέλευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου