Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ!

Χιλιάδες πολίτες τάχθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα με το μέρος του αγώνα, αρνούμενοι να πληρώσουν το άδικο, εκβιαστικό και αντισυνταγματικό χαράτσι. Μέρα με τη μέρα το κίνημά μας μεγαλώνει. Συνεχώς ξεπηδούν νέες συνελεύσεις πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας. Ήδη έχουμε πετύχει τις πρώτες μας νίκες ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο ενώ η μαζική στήριξη των πολιτών έχει απαγορεύσει ουσιαστικά στη ΔΕΗ να προβεί σε διακοπές ρεύματος.


Παρ’ όλα αυτά κυβέρνηση και τρόικα δηλώνουν ανυποχώρητες. Πολλοί από μας καλούμαστε ήδη να καταβάλλουμε τη δεύτερη δόση του χαρατσιού, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση δηλώνει ότι μέχρι το τέλος του νέου έτους θα φορολογήσει ξανά την ακίνητη περιουσία! Επιπλέον η ΔΕΗ έχει ήδη αρχίσει να εφαρμόζει τις νέες αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος, οι οποίες θα ακολουθηθούν και από νέες αυξήσεις κατά τη διάρκεια του έτους, που μπορεί να φτάσουν ακόμα και το 15%! Φτάνει πια!
Μαζεύουμε τους λογαριασμούς του ρεύματος για να καταθέσουμε μαζική προσφυγή!
Η συνέλευση μας έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρους, μέλη του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι δέχονται αφιλοκερδώς να αναλάβουν την υπόθεσή μας. Τι κάνουμε πρακτικά:
  • Πληρώνουμε τον λογαριασμό μας στο ΑΤΜ κάποιας τράπεζας, πληκτρολογώντας μόνο το ποσό που προκύπτει από την αφαίρεση του συνολικού ποσού μείων το ποσό του χαρατσιού ή επιλέγοντας μόνο τα πεδία Α και Β. Κρατάμε οπωσδήποτε την απόδειξη πληρωμής!
  • Επικοινωνούμε με την Συνέλευση Μαρτίου- Καλλιδοπούλου, για να καταθέσουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σε τρία (3) αντίγραφα, τα οποία είναι: φωτοτυπημένο αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής, φωτοτυπημένο αντίγραφο του λογαριασμού του ρεύματος και μια φωτοτυπία της ταυτότητάς μας. Από εκεί και πέρα αναλαμβάνουν οι δικηγόροι.
Για την κατάθεση των δικαιολογητικών, μπορείτε να μας βρείτε κάθε Δευτέρα, 5:30 έως 8:00 το απόγευμα στο 5ο ΚΑΠΗ Θεσσαλονίκης (Αλεξανδρείας 27, πίσω από την εκκλησία της Ανάληψης) και κάθε Σάββατο πρωί από τις 11 και μετά στη Λαϊκή Αγορά στη Μαρτίου. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όποτε επιθυμείτε στα αναγραφόμενα τηλέφωνα ή να μας βρείτε στο διαδίκτυο.
Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε:
  1. Εξαντλούμε το περιθώριο των 80 ημερών από τη λήξη του λογαριασμού.
  2. Βάζουμε λουκέτα στις τοποθεσίες που είναι οι μετρητές.
  3. Ακόμα και αν η ΔΕΗ μας κόψει το ρεύμα μπορούμε να το επανασυνδέσουμε. Έχουν συσταθεί στην πόλη ομάδες ηλεκτρολόγων από διάφορους φορείς (π.χ. Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας), που μπορούν να βοηθήσουν.
  4. Δεν φοβόμαστε! Δεν είμαστε μόνοι μας! Γνωριζόμαστε, συζητάμε, συντονιζόμαστε στη γειτονία με τον διπλανό μας και το γείτονά μας. Δημιουργούμε κλίμα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.
Ποιοι είμαστε:
Είμαστε ο γείτονάς σου! Ο άνεργος που ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά. Ο απολυμένος που ζει με το επίδομα της πείνας. Ο εργαζόμενος που βλέπει το εισόδημά του να μειώνεται συνεχώς. Ο μαθητής που δεν έχει βιβλία. Η νοικοκυρά που με δυσκολία ψωνίζει πλέον τα απαραίτητα. Ο φοιτητής που δεν γνωρίζει αν θα εξασκήσει το επάγγελμα που σπουδάζει. Ο συνταξιούχος που κάθε μήνα συρρικνώνεται η πενιχρή σύνταξή του και βλέπει τα παιδιά του να μην έχουν πλέον καμία ελπίδα και τα εγγόνια του να μεταναστεύουν. Είμαστε όλοι αυτοί που νιώθουμε την αδικία στο πετσί μας και δεν αντέχουμε άλλο!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΑΡΤΙΟΥ- ΚΑΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ
Τηλέφωνα:
6937335507, 6973309623, 6977002280, 6945381232

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΣΤΟ Ε’ ΚΑΠΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αλεξανδρείας 27, πίσω από την εκκλησία της Ανάληψης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου